SOCIAL PRINT
AZ ESKÜVŐDRE

MINDEN KÉP EGY KÜLÖNLEGES EMLÉK MARAD!

MI AZ AMI EGY ESKÜVŐRŐL EMLÉKKÉNT A LEGTOVÁBB MEGMARAD?

Ezek azok a csodás fényképek, melyek segítenek életünk egyik legboldogabb napját több év múltán is újra meg újra felidézni és továbbadhatjuk a rokonoknak és barátoknak is.

Szinte minden esküvőn professzionális fotós készíti a képeket, szerencsére a legtöbb esetben fantasztikus munkát végezve. Ezek a fotók aztán gyönyörű albumba kerülnek így mindig elővehetjük, hogy kicsit elérzékenyülve végiglapozzuk.

NO DE MI TÖRTÉNIK AZZAL A
SOK-SOK FOTÓVAL, AMIT A VENDÉGEK
AZ OKOSTELEFONJAIKKAL KÉSZÍTENEK?

Más perspektívából, más szemmel mutatják meg ugyanazt a napot, sokszor olyan jeleneteket is megörökítenek, amiket a fotós nem tudna, mert nem lehet egyszerre több helyen.
Családtagok, barátok összeállnak, fotózkodnak és egy-egy kedves üzenettel megtoldva feltöltik a fotókat az Instagramra vagy a Facebookra.
Abban a pillanatban vagy még pár napig látod a mosolygós arcokat, a boldog pillanatokat a hírfolyamban, aztán eltűnnek, sosem kerülnek elő többet. Ezek a képek, talán pont a személyes üzeneteik miatt ugyanolyan értékesek lehetnének hosszútávon, mint a profi fotók.

A SOCIALPRINT SEGÍTSÉGÉVEL MINDEN INSTAGRAMRA FELTÖLTÖTT FOTÓ
AZ ESKÜVŐ HELYSZÍNÉN KINYOMTATHATÓ ÉS ÖRÖK EMLÉK MARAD!

EGYEDI HASHTAG AMI
CSAK RÓLATOK SZÓL

A működése nagyon egyszerű.

A vendégek saját okostelefonjukkal fényképeket készítenek az esküvő során. Miután gondosan kiválasztották a megfelelő filtert, hozzáadják az általatok előre kitalált személyes hashtaget – pl. #AxiLacaEskuvo2016 – és feltöltik saját Instagram profiljukra.

Amint a fotó felkerült az  internetre, a SocialPrint hashtag nyomtatónk működésbe lép és mire a vendég odaér a fotósarokhoz, a kinyomtatott fénykép elkészül.

MONDJÁTOK EL MINDENKINEK
MÁR AZ ESKÜVŐ ELŐTT

Ha minél több képet szeretnétek emlékül, érdemes a hashtaget már az esküvői meghívóra is ráírni, hogy az előkészületek alatt készült fotókhoz is hozzá lehessen adni.

Készítsetek figyelemfelkeltő, az esküvő arculatához illő táblácskát az esküvőre, ami tartalmazza a hashtaget.

EMLÉK A VENDÉGEKNEK,
EMLÉK A PÁRNAK

A fotókat esküvői köszönő ajándékként hazavihetik a vendégek. Az emberek most, a digitális kor világában is imádják a kinyomtatott fényképeket.

Ha két sorozatot nyomtatunk minden fotóból készülhet belőle esküvői emlékkönyv is. Egy előre odakészített szép albumba beragasztva mindenki melléírhatja személyes üzenetét és így egy örök életre szóló emléket kaptok ajándékba.

ESKÜVŐI SZOLGÁLTATÁSAINK

BÉRBEADÁS

A SocialPrint hashtag nyomtató akár már 2 órára is bérelhető.

TECHNIKAI SZEMÉLYZET

A nyomtatót technikai személyzet installálja, végig a rendezvény helyszínén tartózkodunk.

BRANDING

Az esküvő arculatához illő információs tábla nyomtatása, igény szerint grafikai tervezése, mely a SocialPrint használatát mutatja be.

KINYOMTATJUK A LEGSZEBB PILLANATOKAT ÉLETETEK EGYIK LEGBOLDOGABB NAPJÁRÓL!

LEGYEN OTT A SOCIALPRINT A TI ESKÜVŐTÖKÖN IS.

SocialPrint logo

A HASHTAG NYOMTATÓ

+36 20 941 9129
+36 20 414 5678

Mentés

ESKÜVŐK - SocialPrint a hashtag nyomtató